Bedrijvenbundeling Zieuwent
Frisse wind door ondernemend Zieuwent

Bedrijvenbundeling Zieuwent

Zieuwent bruist van de actieve ondernemers! Om ondernemend Zieuwent nog krachtiger te maken, bundelen MKB Zieuwent en Sponsorbundeling Zieuwent haar krachten en gaan verder onder de naam Bedrijfsbundeling Zieuwent.

Bedrijfsbundeling Zieuwent spoort ondernemers aan om zich te willen blijven vestigen in het dorp en een enthousiast bedrijfsleven te behouden. De afgelopen jaren is er heel veel kennis opgedaan en is er een groot netwerk opgebouwd. Door dit te delen kunnen we elkaar versterken en zetten we ondernemend Zieuwent nog beter op de kaart!

 Wat gaan we doen?

De Sponsorbundeling blijft in haar huidige vorm bestaan met genoemd: de sponsorcommissie. Aanvullend komt er een activiteitencommissie. Deze commissies bestaat uit Zieuwentse ondernemers die een aantal keer per jaar activiteiten voor leden organiseren. Denk hierbij aan het ondernemerscafé, een bedrijventour door Zieuwent en een speeddate avond voor ondernemers. Daarnaast is bedrijfsbundeling Zieuwent ook de lokale denktank waar ondernemers terecht kunnen met vragen/ideeën over bijvoorbeeld leegstand, marketing en lokale activiteiten.

 

Hoe kan ik nu lid worden?

Wanneer je lid bent van de Sponsorbundeling, word je automatisch lid van de Bedrijfsbundeling. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar 

info@bedrijvenbundelingzieuwent.nl

Of door het aanvraagformulier in te vullen op deze website.

Je kunt lid worden met een minimale bijdrage van €250,- per jaar. Mocht je het verenigingsleven in Zieuwent meer willen ondersteunen, zijn hogere bedragen uiteraard welkom. Van het ingelegde bedrag gaat €100,- naar de activiteitencommissie. Het overige bedrag komt ten goede aan lokale verenigingen en stichtingen.

Bedrijfsbundeling brengt ondernemend Zieuwent dichter bij elkaar en is het aanspreekpunt voor bedrijven, ondernemers en verenigingen. Zij zijn immers de motor van de Zieuwentse samenleving!

 

Kom d’r bi-j